Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Αύξηση πωλήσεων, πτώση κερδών το α΄ 3μηνο

Κατά 17,6% αυξήθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις της Yalco το πρώτο τρίμηνο του 2003, με τα κέρδη προ φόρων να υποχωρούν όμως κατά 1,3%. Σε εταιρικό επίπεδο οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 10%, ενώ τα κέρδη προ φόρων παρουσιάζουν εντυπωσιακή άνοδο 74%.

Yalco: Αύξηση πωλήσεων, πτώση κερδών το α΄ 3μηνο
Αύξηση των πωλήσεων και κάμψη των κερδών εμφάνισε η Yalco - Κωνσταντίνου το πρώτο τρίμηνο του 2003 σε επίπεδο ομίλου, ενώ για τη μητρική τόσο οι πωλήσεις όσο και τα κέρδη κινήθηκαν ανοδικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση του πρώτου τριμήνου οι ενοποιημένες πωλήσεις της Yalco αυξήθηκαν κατά 17,6% και ανήλθαν στα 9,3 εκατ. ευρώ σε σχέση με 7,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Ωστόσο, τα κέρδη προ φόρων του ομίλου στο εξεταζόμενο διάστημα παρουσιάζουν υποχώρηση της τάξεως του 1,3%, καθώς διαμορφώθηκαν στις 665 χιλιάδες ευρώ συγκριτικά με 675 χιλιάδες ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2002.

Σε επίπεδο μητρικής ο κύκλος εργασιών στο εξεταζόμενο διάστημα παρουσιάζει αύξηση κατά 10% και ανήλθε στα 9,9 εκατ. ευρώ, έναντι 9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, με τα κέρδη προ φόρων να ενισχύονται κατά 74%, διαμορφούμενα στις 397 χιλιάδες ευρώ, έναντι 229 χιλιάδων ευρώ του πρώτου τριμήνου πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v