Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον από 8 κ/ξ για έργο ΣΔΙΤ της ΚΕΔ

Υποβλήθηκαν σήμερα  από 8 Επιχειρηματικά Σχήματα οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο δημόσιο Διεθνή Διαγωνισμό με κλειστή Διαδικασία για έργο ΣΔΙΤ με αναθέτουσα αρχή την ΚΕΔ, ύψους 62 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον από 8 κ/ξ για έργο ΣΔΙΤ της ΚΕΔ
Υποβλήθηκαν σήμερα οι Φάκελοι Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο δημόσιο Διεθνή Διαγωνισμό με κλειστή Διαδικασία για το Έργο «Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση των Κτιριακών Εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ».
 
Στον Διαγωνισμό, που Αναθέτουσα Αρχή είναι η ΚΕΔ, Φακέλους Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υπέβαλαν τα παρακάτω οκτώ (8) Επιχειρηματικά Σχήματα:

1. ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ – ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.

2. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

3. ELLISDON CONSTRACTION INC. – ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. – ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.

4.  ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

5. HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH – J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.

6. ΓΕΚ Α.Ε.

7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ – ΕΚΤΕΡ Α.Ε. – ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. – ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. – ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.

8. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.Ε. – ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. – Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.

Ο συνολικός Προϋπολογισμός των πληρωμών διαθεσιμότητας για το παραπάνω Έργο ανέρχεται σε καθαρή παρούσα αξία σε 62.000.000 ευρώ, πλέον 20% για το κόστος βαριάς συντήρησης και ασφάλισης των υποδομών, πλέον Φ.Π.Α.

Η συνολική διάρκεια της Σύμβασης Σύμπραξης είναι 25 έτη, με την περίοδο κατασκευής να ανέρχεται σε 2 έτη και την περίοδο λειτουργίας σε 23 έτη.

Οι κτιριακές υποδομές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά έχουν συνολική επιφάνεια ανωδομής 16.700 τ.μ. και υπόγειους χώρους επιφάνειας 11.000τ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v