Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων

Η Μοτοδυναμική γνωστοποιεί απόφαση της από 27/3/08 συνεδρίασης του ΔΣ της, για την αλλαγή χρονικής κατανομής διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από τη Δημόσια Εγγραφή της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μοτοδυναμική: Αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων
Η Μοτοδυναμική γνωστοποιεί απόφαση της από 27/3/08 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, για την αλλαγή χρονικής κατανομής διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από τη Δημόσια Εγγραφή της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η τροποποίηση της χρονικής κατανομής διάθεσης των κεφαλαίων αφορά συνολικό ποσό 200.000 ευρώ, για τη δημιουργία καταστήματος λιανικής πώλησης προϊόντων θάλασσας.

Σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30/5/07, εγκρίθηκε η από 14/5/07 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σχετικά με τη διάθεση ποσού 200.000 ευρώ από τα αντληθέντα κεφάλαια κατά το α εξάμηνο του 2008, για την ίδρυση καταστήματος λιανικής στην περιοχή της Αθήνας με βασική δραστηριότητα την πώληση προϊόντων θάλασσας.

Με την επένδυση αυτή η Εταιρεία έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στα προϊόντα θάλασσας στην Ελλάδα.

Επειδή η μελέτη για την εξεύρεση του πλέον κατάλληλου χώρου για τη στέγαση του ανωτέρου καταστήματος λιανικής βρίσκεται σε εξέλιξη, το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 27/3/08, έκρινε αναγκαία τη χρονική μεταβολή της διάθεσης του ανωτέρω ποσού των 200.000 ευρώ στο β εξάμηνο του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v