Συμφωνία του Ιατρικού Αθηνών με την ΑΧΑ

Ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ. Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της εν λόγω εταιρίας για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων.

Συμφωνία του Ιατρικού Αθηνών με την ΑΧΑ
Ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την ασφαλιστική εταιρία ΑΧΑ.

Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της εν λόγω εταιρίας για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στο Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης , Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Δάφνης (από 1/9/08 ως γενική κλινική) και IASIS Πειραιά.

Η συμφωνία είναι στρατηγικού χαρακτήρα και εκφράζει την επιθυμία των διοικήσεων των δύο εταιριών για την εγκαθίδρυση μακροχρόνιας συνεργασίας προς όφελος των ασφαλισμένων και ασθενών τους.

Σημειώνεται, ότι ειδικότερα για το Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι η ΑΧΑ αποτελεί την πρώτη εταιρία με την οποία ο Όμιλος του Ιατρικού συνάπτει συμφωνία απ’ευθείας κάλυψης, από την εποχή της διακοπής της αντίστοιχης συμφωνίας με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος τον Ιούλιο του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v