Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση κεφαλαίου σε θυγατρική

Με σκοπό την ενίσχυση του Διεθνούς Δικτύου της Euroconsultants International,  της οποίας κύριος μέτοχος είναι η Ευρωσύμβουλοι, αποφασίστηκε η σταδιακή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 429.900 ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση κεφαλαίου σε θυγατρική
Με σκοπό την ενίσχυση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Διεθνούς Δικτύου της εταιρίας συμμετοχών “Euroconsultants International”, με έδρα το Λουξεμβούργο, αποφασίστηκε η σταδιακή αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 429.900 ευρώ.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας, της οποίας κύριος μέτοχος είναι η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι, είναι τόσο η ενίσχυση των εταιριών του Δικτύου με έμφαση σε αυτές του Μπαχρέιν, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας εν όψει της προσδοκώμενης για τα επόμενα έτη ραγδαίας αύξησης του κύκλου εργασιών τους, όσο και η δημιουργία τριών νέων εταιριών στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη με έδρα το Σεράγιεβο, στην Τουρκία με έδρα την Αγκυρα και τοπικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη καθώς και στην Κροατία με έδρα το Ζάγκρεμπ.

Και στις τρεις αυτές χώρες, η εισηγμένη αποσκοπεί στην παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών προς φορείς του Δημόσιου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενισχύοντας την προενταξιακή πορεία των χωρών αυτών. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται το Διεθνές Δίκτυο του Ομίλου, καλύπτοντας όλη την περιοχή της Νότιο – Ανατολικής Ευρώπης

Ταυτόχρονα, μία σειρά από μεγάλα έργα υλοποιούνται στις προαναφερόμενες χώρες. Συγκεκριμένα, η Euroconsultants DTM με έδρα το Βασίλειο του Μπαχρειν ανέλαβε για λογαριασμό της North American Education Services την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την δημιουργία Education City στο Μπαχρέιν.

Παράλληλα στη Βουλγαρία εξελίσσεται η υλοποίηση δύο έργων Τεχνικής βοηθείας προς τα Υπουργεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ενώ στην Ρουμανία η τοπική εταιρεία έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν για χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων στο τοπικό πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα που ήδη έχει αρχίσει να δημοσιεύει προσκλήσεις για υποβολή προτάσεων

Εξίσου σημαντική είναι και η εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών του Δικτύου. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των εταιρειών στις οποίες συμμετέχει η Euroconsultants International παρουσιάζει θεαματικές αυξήσεις, καταγράφοντας 900.000 ευρώ για το 2006, ενώ για το 2007 το ποσό σχεδόν διπλασιάσθηκε σε 1.800.000 ευρώ. Η πρόβλεψη για το 2008, είναι για κύκλο εργασιών που θα ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v