Συμφωνία Ιατρικού με Groupama Φοίνιξ

Την υπογραφή συμφωνίας με την Groupama Φοίνιξ για την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της εν λόγω εταιρίας για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού ανακοίνωσε το Ιατρικό Αθηνών.

Συμφωνία Ιατρικού με Groupama Φοίνιξ
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας και με την ασφαλιστική εταιρία GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ (πρώην Φοίνιξ Metrolife - Εμπορική).

Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της εν λόγω εταιρίας για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού: το Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Περιστερίου, το Ιατρικό Δάφνης (από 1/9/08 ως γενική κλινική) και την IASIS Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Ιατρικού, η συμφωνία είναι στρατηγικού χαρακτήρα και εκφράζει την επιθυμία των διοικήσεων των δύο εταιριών για την εγκαθίδρυση μακροχρόνιας συνεργασίας προς όφελος των ασφαλισμένων και ασθενών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ είναι η δεύτερη μεγάλη ασφαλιστική εταιρία μετά την ΑΧΑ, με την οποία ο όμιλος του Ιατρικού συνάπτει συνολική συμφωνία απευθείας κάλυψης των ασφαλισμένων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v