Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης

Την ανανέωση από τη MERIT ΑΧΕΠΕΥ της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί της Centric ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α. στις 17/4 και όρισε ημερομηνία ανανέωσης ειδικής διαπραγμάτευσης την 23η Απριλίου 2008.

Centric: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης
Την ανανέωση από το μέλος του Χ.Α., MERIT ΑΧΕΠΕΥ της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Centric, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α. στις 17/4 και όρισε ημερομηνία ανανέωσης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 23η Απριλίου 2008. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδότρια έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εταιρία MERIT ΑΧΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η MERIT ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α. εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εταιρία θα καταβάλλει αμοιβή στη MERIT ΑΧΕΠΕΥ.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v