Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EΛΒΕ: Συζητά με τον γαλλικό όμιλο Beaumanoir

Σε συζητήσεις με τον γαλλικό όμιλο ένδυσης Βeaumanoir βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, προκειμένου να αναλάβει την αντιπροσώπευση και την ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

  • της Πέννυς Κούτρα
EΛΒΕ: Συζητά με τον γαλλικό όμιλο Beaumanoir
Σε συζητήσεις με τον γαλλικό όμιλο ένδυσης Βeaumanoir βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, προκειμένου να αναλάβει την αντιπροσώπευση και την ανάπτυξη στην ελληνική αγορά κάποιας από τις επώνυμες λιανικές αλυσίδες που αναπτύσσει ο γαλλικός όμιλος.

Ειδικότερα, το γκρουπ Βeaumanoir αναπτύσσει την αλυσίδα νεανικής και προσιτής ένδυσης Cache-Cache, η οποία έως το τέλος του 2008 αναμένεται να διαθέτει δίκτυο 360 καταστημάτων στη Γαλλία και 30 καταστημάτων στην Κίνα, ενώ ταυτόχρονα έχει εξαγωγική παρουσία στην Πολωνία, στην Ιταλία, στο Βέλγιο, στην Τουρκία και στη Μέση Ανατολή.

Παράλληλα, ο γαλλικός όμιλος αναπτύσσει τις αλυσίδες Patrice Breal και Scottage, οι οποίες έχουν επίσης εκτεταμένη παρουσία στη Γαλλία και εξειδικεύονται στη γυναικεία ένδυση για μεγαλύτερες ηλικίες. Τέλος, ο όμιλος αναπτύσσει την επώνυμη αλυσίδα σπορ ενδυμάτων για άνδρες και γυναίκες με την επωνυμία Bonobo.

Πέραν των συγκεκριμένων επαφών σημειώνεται ότι ο όμιλος ΕΛΒΕ Ενδυμάτων δραστηριοποιείται εξαγωγικά στην Ευρώπη, όπου εξάλλου πραγματοποιεί το 50% τζίρου του περίπου και προσφάτως επεκτάθηκε τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v