Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας:Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης

Το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης απονεμήθηκε στη Δρομέας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση / Επιβράβευση επιχειρήσεων με το Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης" του ΥΠΑΝ.

Δρομέας:Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης
Το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης στην κατηγορία Μεγάλες Επιχειρήσεις απονεμήθηκε στην εταιρία Δρομέας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση / Επιβράβευση επιχειρήσεων με το Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης" του υπουργείου Ανάπτυξης.

Το Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης είναι ένας νέος θεσμός του υπουργείου Ανάπτυξης με στόχο την ολοκλήρωση δράσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Σημειώνεται, ότι το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης αποτελεί σημείο αναφοράς και συγκριτικής αξιολόγησης επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία, η Δρομέας είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη από πλευράς υποδομής, τεχνολογίας, εγκαταστάσεων, παραγωγικότητας και ποιότητας προϊόντων. Τα προϊόντα της είναι στην πρώτη γραμμή από άποψη αισθητικής, σχεδιασμού, χρηστικότητας και εργονομίας ώστε σε συνδυασμό με την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των τιμών να προσφέρουν στον πελάτη τα μέγιστα οφέλη. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η νέα αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την επιτυχημένη και συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας Δρομέας και αποτελεί εφαλτήριο για ένα ακόμα πιο δημιουργικό μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v