Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Minerva: Διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ για το 2002

Τη διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Minerva, που πραγματοποιήθηκε χθες και από την Παρασκευή η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το μέρισμα χρήσης 2002.

Minerva: Διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ για το 2002
Τη διανομή μερίσματος 0,035 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Αφοί Ι. & Β. Λαδένη Α.Ε. – Minerva - Βιομηχανία Πλεκτικής, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Από αύριο 27 Ιουνίου 2003 η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το μέρισμα χρήσης 2002, ενώ η πληρωμή του θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2003.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Minerva, όλοι οι στόχοι που τέθηκαν για το 2002 υλοποιήθηκαν στο μέγιστο δυνατό ποσοστό, ενώ η στρατηγική που ακολουθείται κατά το τρέχον έτος αποτελεί μέρος του πενταετούς πλάνου που καταρτίστηκε το 2000.

Η εταιρία υπογραμμίζει ότι η αυξητική πορεία των οικονομικών μεγεθών της κατά την τελευταία τριετία επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα των επιλογών και των κινήσεών της, παρά το γεγονός ότι δραστηριοποιείται σε ένα οικονομικό περιβάλλον δύσκολο και ασταθές.

Οπως τόνισε κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. η διευθύνουσα σύμβουλος της Minerva κ. Φιλίππου, η επιτυχία των στόχων εξαρτάται από την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, εσωτερικού και εξωτερικού. Για τον σκοπό αυτό έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται οι διαδικασίες που υιοθετήθηκαν κατά την διάρκεια αναδιοργάνωσης του εμπορικού και παραγωγικού τομέα.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, οι πελάτες της Minerva σύντομα θα έχουν στη διάθεσή τους να επιλέξουν πακέτα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις τους, καθώς και πρόσβαση σε όσες πληροφορίες έχει η εταιρεία για τον σκοπό αυτό.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο δημιουργικός τομέας, δίνοντας έμφαση στον εμπλουτισμό της γκάμας με νέες κατηγορίες προϊόντων, με στόχο την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του τελικού καταναλωτή.

Στο πλαίσιο της υιοθέτησης των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης και σε εφαρμογή του Ν. 3016/2002, η γενική συνέλευση προχώρησε στην εκλογή δύο συμπληρωματικών νέων μελών του Δ.Σ. ως μη εκτελεστικά ανεξάρτητα μέλη, τους κ. Ασλανίδη Θεόφιλο και Σπανόπουλο Αθανάσιο. Επίσης, η γενική συνέλευση ενέκρινε τον διορισμό του εσωτερικού ελεγκτή κ. Δημήτρη Λαζαρίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v