Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Συμπληρωματική σύμβαση έργου

Η Βιοτέρ ως μέλος της Κοινοπραξίας "ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΒΙΟΤΕΡ - ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.- ΕΚΤΕΡ", υπέγραψε στις 12/05/2008 την 3η συμπληρωματική σύμβαση για την "Κατασκευή νέου στρατιωτικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης".

Βιοτέρ: Συμπληρωματική σύμβαση έργου
Η Βιοτέρ ως μέλος της Κοινοπραξίας "ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΒΙΟΤΕΡ - ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.- ΕΚΤΕΡ", υπέγραψε στις 12/05/2008 την 3η συμπληρωματική σύμβαση για την "Κατασκευή νέου στρατιωτικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (424ΓΣΝΘ)".

Κύριος του έργου είναι το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας (Γενικό Επιτελείο Στρατού /737 Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων/Τμήμα κατασκευών).

Όπως επισημαίνεται, η Βιοτέρ συμμετέχει στην ανωτέρω Κοινοπραξία με ποσοστό 20%. Το συμβατικό αντάλλαγμα της συμπληρωματικής σύμβασης ανέρχεται σε 23.580.532,82 ευρώ και η περίοδος κατασκευής υπολογίζεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.

Η ως άνω κοινοπραξία έχει αναλάβει την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών για την ολοσχερή, εμπρόθεσμη και έντεχνη εκπλήρωση των υποχρεώσεων για τη μελέτη, προμήθεια, κατασκευή, δοκιμές, ρυθμίσεις και εποπτεία λειτουργίας μέχρι την οριστική παράδοση του νέου στρατιωτικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση, η Βιοτέρ υπέγραψε στις 15/04/2008 με την εταιρεία ΑΡΗΤΗ Α.Ε. τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου "Αλλαγή χρήσης πενταόροφου κτιρίου σε μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης με εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επεμβάσεις στις όψεις" στον Αγ.Σώστη στην Αθήνα.

Το συμβατικό αντάλλαγμα ανέρχεται σε 1.452.994,00 ευρώ και η περίοδος κατασκευής είναι 210 ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v