Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο στη Βουλγαρία ανέλαβε η Μαθιός

Ένα σημαντικό έργο στη Βουλγαρία, ανέλαβε η Μαθιός Πυρίμαχα μετά από διεθνή διαγωνισμό όπου συμμετείχαν οι μεγαλύτερες ευρωπαικές εταιρίες του κλάδου πυρίμαχων υλικών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 6 εκ. ευρώ.

Εργο στη Βουλγαρία ανέλαβε η Μαθιός
Ένα σημαντικό έργο, ανέλαβε η Μαθιός Πυρίμαχα μετά από διεθνή διαγωνισμό όπου συμμετείχαν οι μεγαλύτερες ευρωπαικές εταιρίες του κλάδου πυρίμαχων υλικών. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο ανετέθη από την ALSTOM POWER SYSTEMS GMBH και αφορά τη μελέτη, σχεδιασμό, προμήθεια υλικών και κατασκευή των πυρίμαχων για 2 λέβητες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Maritza East1 στη Βουλγαρία.

Τα υλικά, σχεδόν στο σύνολο τους, θα παραχθούν στην Ελλάδα στο πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο της IDEAL ΠΥΡΙΜΑΧΑ που ως γνωστόν από το 2005 ανήκει στη Μαθιός Πυρίμαχα.

Οπως επισημαίνεται, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 6.000.000,00 ευρώ και η έναρξη των εργασιών υπολογίζεται περί τα τέλη του 2008 με ολοκλήρωση αυτού στο τέλος του 2009.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Μαθιός Πυρίμαχα είναι η μόνη έως τώρα Ελληνική εταιρία που συμμετέχει στο συγκεκριμένο έργο. 

Τέλος, τονίζεται, ότι η ανάθεση αυτή, αλλά και τα έργα που αναμένονται στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν το σωστό προσανατολισμό του τμήματος Ερευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας προς τις Ενεργειακές Μονάδες Λιθάνθρακα.

---- Αλλαγή εσωτερικού ελεγκτή 

Τη θέση του εσωτερικού ελεγκτή της Μαθιός Πυρίμαχα αναλαμβάνει ο κύριος Δημήτριος Γερμανός στη θέση του αποχωρήσαντος Δημήτρη Γιαννούλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v