Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Ειδικός διαπραγματευτής η Fortius AXEΠΕΥ

Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εταιρία Fortius υπέγραψε η Μπήτρος Συμμετοχών. Η εφαρμογή της σύμβασης ξεκινά από την 30/6/2003 και ισχύει μέχρι την 31/12/2004.

Μπήτρος: Ειδικός διαπραγματευτής η Fortius AXEΠΕΥ
Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με τη εταιρία Fortius υπέγραψε η εταιρία Μπήτρος Συμμετοχική, η οποία τίθεται σε εφαρμογή από την 30/6/2003 και ισχύει μέχρι την 31/12/2004.

Προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης λόγω των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ έχει συνάψει σύμβαση με έναν από τους κυρίους μετόχους της εταιρίας Μπήτρος Συμμετοχική, τον κύριο Παναγιώτη Μπήτρο, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται αφενός η υποχρέωση του κυρίου Παναγιώτη Μπήτρου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στο ΧΠΑ και αφετέρου η υποχρέωσή του να αγοράζει μετοχές από τον Ειδικό Διαπραγματευτή σε τρέχουσες τιμές κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Περαιτέρω η σύμβαση του ειδικού διαπραγματευτή με τον κύριο Παναγιώτη Μπήτρο προβλέπει τη συμμετοχή του στα κέρδη / ζημίες που θα πραγματοποιεί κατ’ έτος η FORTIUS FINANCE ΑΧΕΠΕΥ από τις συναλλαγές ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εταιρίας Μπήτρος Συμμετοχική Α.Ε., και η οποία έχει επικουρικό και μειοψηφικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή αυτή του κ. Π. Μπήτρου σε περίπτωση κέρδους ανέρχεται σε 45%, ενώ σε περίπτωση ζημίας σε 45%, με ανώτατο όριο το ποσό των 60.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v