Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΣΥΜΒ: Παρουσία 15 ετών στη Βουλγαρία

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαίου στην Εθνική Πινακοθήκη της Σόφιας, η εκδήλωση της Ευρωσύμβουλοι, με θέμα την 15χρονη παρουσία της στην Βουλγαρία και τα δύο χρόνια από την ίδρυση της θυγατρικής Euroconsultants Bulgaria.

ΕΣΥΜΒ: Παρουσία 15 ετών στη Βουλγαρία
Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού, επιστημονικού και πολιτικού κόσμου της Βουλγαρίας, πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαίου στην Εθνική Πινακοθήκη της Σόφιας, η εκδήλωση της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι, με θέμα την 15χρονη παρουσία της στην Βουλγαρία και τα δύο χρόνια από την ίδρυση της θυγατρικής της Euroconsultants Bulgaria.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Πάρις Κοκορότσικος, αναφέρθηκε στην πολύχρονη εμπειρία της Ευρωσύμβουλοι, κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή σε αντιπροσωπευτικά έργα που υλοποίησε η εταιρία για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης, από το 1992 έως και σήμερα. Παρουσιάζοντας το Διεθνές Δίκτυο της "Euroconsultants Itnernational S.A.", που καλύπτει όλη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης καθώς και χώρες του Κόλπου, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην δυναμική του και την εξέλιξη των μεγεθών του.

Επιπλέον, σημείωσε την ιδιαίτερη επιτυχημένη πορεία της Euroconsultants Bulgaria, η οποία συμμετείχε στην υλοποίηση σημαντικών έργων στη Βουλγαρία όπως ο Οργανισμός Ξένων Επενδύσεων και τα διασυνοριακά προγράμματα, αλλά και στα τρέχοντα έργα Τεχνικής Βοήθειας προς τα Υπουργεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Εργων της Βουλγαρίας καθώς και το Υπουργείο Οικονομικών, συνολικού προϋπολογισμού 6 εκ.ευρώ και αναφέρθηκε και στην πρόθεση της εταιρίας να ιδρύσει θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στη Βουλγαρία, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ της χώρας. Επίσης, ο κος Κοκορότσικος ανακοίνωσε την πρόθεση ίδρυσης εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund για χρηματοδοτήσεις έργων ΣΔΙΤ μεσαίου μεγέθους, στις χώρες της Βαλκανικής, για την οποία ήδη γίνονται σχετικές παρουσιάσεις και συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές εκτός Ελλάδος. 

Όπως επισημαίνεται, η Ευρωσύμβουλοι, σχεδιάζει την πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων γνωριμίας και παρουσίασης των έργων της και των υπηρεσιών της, σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται μέσω του Δικτύου της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v