Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EΣΥΜΒ: Στόχος η ίδρυση εταιρίας διαχείρισης fund

Η εταιρία δεν ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund ως γεγονός τετελεσμένο, αλλά την πρόθεσή της για την ίδρυση τέτοιας εταιρίας, τονίζει η Ευρωσύμβουλοι, σε απάντηση ερωτήματος της Ε.Κ.

EΣΥΜΒ: Στόχος η ίδρυση εταιρίας διαχείρισης fund
Η εταιρία δεν ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund ως γεγονός τετελεσμένο, αλλά την πρόθεσή της για την ίδρυση τέτοιας εταιρίας, διευκρινίζει η Ευρωσύμβουλοι, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Ε.Κ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία γνωστοποίησε την πρόθεσή της για την ίδρυση εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund, για την χρηματοδότηση έργων ΣΔΙΤ μεσαίου μεγέθους, στις χώρες της Βαλκανικής.

Προς τούτο, δηλαδή προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος αυτός, διεξάγει σχετικές συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές του εξωτερικού και πραγματοποιεί σχετικές παρουσιάσεις. Οι συζητήσεις αυτές είναι σε πρώιμο στάδιο, ως εκ τούτου περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως αυτές οι οποίες ζητούνται με την ως άνω επιστολή σας, δεν είναι δυνατό να ανακοινωθούν προς το Επενδυτικό Κοινό, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν ακόμα σχετικές συμφωνίες.

Όπως επισημαίνεται, είναι επομένως ξεκάθαρο ότι η εταιρία δεν ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund ως γεγονός τετελεσμένο, αλλά την πρόθεσή της για την ίδρυση εταιρίας διαχείρισης επενδυτικού fund, υπό την έννοια του επιχειρηματικού στόχου για την επίτευξη του οποίου, διεξάγει σχετικές συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές του εξωτερικού και πραγματοποιεί τις σχετικές παρουσιάσεις.

Η εταιρία τονίζει ότι αμέσως μόλις συναφθούν οι σχετικές συμφωνίες, μέσα από τις οποίες θα προκύπτουν σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτονται, θα μεριμνήσει για την άμεση και σαφή πληροφόρηση τόσο του Επενδυτικού Κοινού όσο και των Εποπτικών Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v