Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Διανέμει μέρισμα 0,04 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η γ.σ. της εταιρίας Σ.Σπύρου. Επίσης, εγκρίθηκε η διανομή στο προσωπικό και στο Δ.Σ. της εταιρίας μετοχών με την μορφή δικαιώματος προαίρεσης.

Σπύρου: Διανέμει μέρισμα 0,04 ευρώ ανά μετοχή
Τη διανομή μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την 27/06/03. Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος, η έναρξη πληρωμής του καθώς και ο τρόπος πληρωμής αυτού θα αποφασισθεί από το Δ.Σ. της εταιρίας και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, εγκρίθηκε πρόγραμμα διάθεσης μετοχών στο προσωπικό της εταιρίας και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών. Πιο συγκεκριμένα αποφασίσθηκε να εκδοθούν 200.000 νέες μετοχές κατ’ ανώτατο όριο, με τιμή διάθεσης της κάθε μίας μετοχής, το 50% της μέσης τιμής κλεισίματος αυτής, κατά το εξάμηνο από 1/1/2003 έως 30/6/2003.

Επίσης εκλέχθηκε νέο πενταμελές Δ.Σ. αποτελούμενο από τους κ.κ. Γεώργιο Σπύρου, Σπυρίδωνα Σπύρου, Σωκράτη Λαμπρόπουλο, Ανδρέα Καραμάνο και Dietrich Schmiedt. Ως ανεξάρτητα-μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. ορίσθηκαν οι κ.κ. Ανδρέας Καραμάνος και Dietrich Schmiedt

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v