Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρεμιέρα για ΕΑΓΑΚ από θυγατρική της Κυριακίδης

Τη διανομή μερίσματος 0,08 ευρώ, καθώς και το σχέδιο συγχώνευσης με τη θυγατρική FHL ΣΙΝΤΟΣ, ενέκρινε η γ.σ. της Κυριακίδης Μάρμαρα. Στη γ.σ. ανακοινώθηκε ότι η εταιρία FHL Mermeren Kombinat, έχει καταθέσει στο ΧΚΘ το φάκελο εισαγωγής στην ΕΑΓΑΚ.

Πρεμιέρα για ΕΑΓΑΚ από θυγατρική της Κυριακίδης
Ολα δείχνουν ότι την αυλαία της ΕΑΓΑΚ θα ανοίξει η θυγατρική της Κυριακίδης Μάρμαρα από την ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στη γ.σ. της εταιρίας ο πρόεδρος του ομίλου Ηλίας Κυριακίδης, γνωστοποίησε ότι ήδη η FHL MERMEREN KOMBINAT AD PRILEP έχει καταθέσει το φάκελο εισαγωγής της στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την διάθεση του 10% του μετοχικού της κεφαλαίου μέσω των ΕΛ.ΠΙΣ.

Ο ίδιος εκτιμά ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν αντληθεί κεφάλαια ύψους περίπου 3-3,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης η γ.σ. αποφάσισε τη διανομή μερίσματος 0,08 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002, που συνήλθε στις 28 Ιουνίου με ποσοστό απαρτίας 71,95%.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης της Κυριακίδης Μάρμαρα με την FHL ΣΙΝΤΟΣ ΑΒΕΕ της οποίας κατέχει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου, ολοκληρώνοντας την συγκέντρωση των εταιριών του ομίλου (λατομεία και εργοστάσια επεξεργασίας).

Ο κ. Ηλίας Κυριακίδης προβαίνοντας σε επισκόπηση των γενικών εταιρικών υποθέσεων ενημέρωσε τους μετόχους για την πορεία του ομίλου γενικότερα τονίζοντας, ότι ολοκληρώθηκε το εμπορικό δίκτυο της Θεσ/νικης με την λειτουργία από τον Ιούνιο των νέων εγκαταστάσεων μας (αποθήκη -έκθεση -διανομή).

Τα δυο κέντρα διανομής Αττικής και Θεσσαλονίκης θα προωθήσουν πέρα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα μαρμάρου και τα νέα μας προϊόντα (έτοιμοι σοβάδες και κόλλες).

Ο κ. Κυριακίδης αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση του εμπορικού δικτύου του εξωτερικού, ενώ κατέληξε ότι σε συνεργασία με τις τράπεζες η εταιρία προχωρεί στην αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v