Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΟΝ: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενέκρινε η ετήσια γ.σ. της εταιρίας ΕΛΤΟΝ. Από την Δευτέρα 7 Ιουλίου οι μετοχές θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.

ΕΛΤΟΝ: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή ήτοι συνολικού ποσού 427.940 ευρώ, για τη χρήση του 2002, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας ΕΛΤΟΝ, που συνήλθε στις 30 Ιουνίου.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά την λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ της Παρασκευής 4 Ιουλίου 2003.

Από την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2003 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2002.

Η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος και λοιπές ρυθμίσεις διανομής του θα ανακοινωθούν από το Δ.Σ. της εταιρίας που εξουσιοδοτήθηκε από την Γ.Σ.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΕΛΤΟΝ, που αποτελείται από έξι μέλη, με τριετή θητεία που λήγει την 30 Ιουνίου 2006 και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Νέστωρ Παπαθανασίου του Δημητρίου, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος. Άλκηστη Παπαθανασίου του Νέστορα, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ηλέκτρα Παπαθανασίου του Νέστορα, Μέλος του Δ.Σ. Καίτη Ανδρέου του Ιωάννη, Μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Κόικος του Νικολάου, Μέλος του Δ.Σ., και Μιχαήλ Χατζής του Γεωργίου, Μέλος του Δ.Σ. Από τα ανωτέρω μέλη του Δ.Σ. οι κ.κ. Αναστάσιος Κόικος και Μιχαήλ Χατζής εξελέγησαν ως ανεξάρτητα και μή εκτελεστικά μέλη και οι κ.κ. Νέστωρ Παπαθανασίου, Άλκηστη Παπαθανασίου, Ηλέκτρα Παπαθανασίου, Καίτη Ανδρέου ως εκτελεστικά μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v