Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: 1ο βραβείο επιχειρηματικής αρίστευσης

Το 1ο Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης, στην κατηγορία μεγάλες επιχειρήσεις, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα" του Υπουργείου Ανάπτυξης, έλαβε η εταιρία Δρομέας.

Δρομέας: 1ο βραβείο επιχειρηματικής αρίστευσης
Το 1ο Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης, στην κατηγορία μεγάλες επιχειρήσεις, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους 100.000, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα" του Υπουργείου Ανάπτυξης, έλαβε η εταιρία Δρομέας σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο "Γιάννης Ρίτσος" της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.

Το βραβείο, που δίδεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτριος Σιούφας στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ουσιαστική αναγνώριση και συνάμα επιβράβευση των προσπαθειών και των επενδύσεων της Παπαπαναγιώτου ΑΒΕΕΑ "Δρομέας", τα τελευταία 29 χρόνια, στον τομέα της ποιότητας και της τεχνολογίας αιχμής.

Από το ξεκίνημα της πορείας της ως και σήμερα η εταιρία πορεύεται στον εγχώριο και διεθνή επιχειρηματικό στίβο με μόνο γνώμονα την παραγωγή χρηστικών και ποιοτικών προϊόντων, την συνεχή και άμεση υποστήριξη των πελατών της, την προστασία του περιβάλλοντος και την διασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v