ΠΛΑΘ: Εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της Propex

Η Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει την υπογραφή αρχικής συμφωνίας μεταξύ της κατά 50% θυγατρικής της LUMITE Inc. και της PROPEX Inc., η οποία αφορά στην εξαγορά από την πρώτη σημαντικών περιουσιακών στοιχείων της PROPEX.

ΠΛΑΘ: Εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της Propex
Η Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει την υπογραφή αρχικής συμφωνίας μεταξύ της κατά 50% θυγατρικής της LUMITE Inc., με έδρα την Georgia των ΗΠΑ, και της αμερικανικής εταιρίας PROPEX Inc., η οποία αφορά στην εξαγορά από την πρώτη σημαντικών περιουσιακών στοιχείων της PROPEX έναντι τιμήματος 3,1 εκατ. δολαρίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν στις εγκαταστάσεις παραγωγής συνθετικών υφασμάτων για εξειδικευμένες χρήσεις (φίλτρα, γεωυφάσματα υψηλής διαπερατότητας, δίχτυα προστασίας κ.ά.) στην περιοχή Yonah στην πολιτεία της Georgia των ΗΠΑ.

Δεδομένου ότι η PROPEX Inc. έχει υπαχθεί στις προστατευτικές διατάξεις του Κεφαλαίου 11 του Πτωχευτικού Κώδικα, η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση του πτωχευτικού δικαστηρίου της πολιτείας του Tennessee. Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας η διοίκηση της Πλαστικά Θράκης θα προβεί σε νέα ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v