Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης:Ειδικός διαπραγματευτής η Beta ΑΧΕΠΕΥ

Την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Κυριακούλης απέκτησε η Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 19η Ιουνίου 2008.

Κυριακούλης:Ειδικός διαπραγματευτής η Beta ΑΧΕΠΕΥ
Την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Κυριακούλης απέκτησε η Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 19η Ιουνίου 2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα λαμβάνει από την Εκδότρια αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει συνάψει σύμβαση με την κ. Κυριακούλη Αρετή του Σπυρίδωνα, μέτοχο της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v