ΓΕΒΚΑ: Στο 20% το ποσοστό του κ. Γ. Κρομύδα

Στο 20% μείωσε το ποσοστό του στην εταιρία Γενική Εμπορίου ο κ. Γ. Κρομύδας κατόπιν μεταβίβασης 4.000.000 μετοχών, λόγω γονικής παροχής, στα παιδιά του Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Κρεμύδα.

ΓΕΒΚΑ: Στο 20% το ποσοστό του κ. Γ. Κρομύδα
Στην υπογραφή συμβολαίου για την αγορά ενός οικοπέδου εκτάσεως 3.482,30 τ.μ. στον Ασπρόπυργο προχώρησε στις 16 Ιουλίου η εταιρία Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας στη προσπάθειά της για την διεύρυνση των επαγγελματικών της εγκαταστάσεων με σκοπό την ικανοποίηση των λειτουργικών της αναγκών, όπως αυτό αναφέρεται σε επιστολή της προς το Χ.Α.

Το οικόπεδο βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή ”Λαιμός – Λουζιτάνια” του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής και αποτελεί συνέχεια (όμορο) των σημερινών οικοπέδων ιδιοκτησίας της εταιρείας.



Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ο κ. Γ. Κρομύδας προχώρησε σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής του στην εταιρίας και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 20% του μετοχικού κεφαλαίου. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γ. Κρομύδας προχώρησε σε μεταβίβαση, λόγω γονικής παροχής στα παιδιά του Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Κρεμύδα, 4.000.000 μετοχών της ανωτέρω εταιρίας.

Έτσι, το ποσοστό του κ. Κ. Κρομύδα διαμορφώνεται στο 8,69%, ενώ του κ. Παν Κρομύδα ανέρχεται στο 10,11%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v