ΔΕΗ: Στην ΑΒΒ έργο στη Ρόδο ύψους 12,3 εκ. ευρώ

Το ΔΣ της ΔΕΗ  κατακύρωσε τα αποτελέσματα ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου στη Σορωνή της Ρόδου» και ανέθεσε την κατασκευή του στο μειοδότη οίκο ΑΒΒ με συνολικό τίμημα 12,3 εκατ. ευρώ.

ΔΕΗ: Στην ΑΒΒ έργο στη Ρόδο ύψους 12,3 εκ. ευρώ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 24 Ιουνίου 2008, κατακύρωσε τα αποτελέσματα ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού και ανέγερση Υποσταθμού κλειστού τύπου στη Σορωνή της Ρόδου» και ανέθεσε την κατασκευή του στο μειοδότη οίκο ΑΒΒ με συνολικό τίμημα 12,3 εκατ. ευρώ περίπου.

Με την ανωτέρω απόφαση υλοποιείται η σχετική δέσμευση της Επιχείρησης για την άμεση κατασκευή του έργου αυτού, η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Τάκη Αθανασόπουλο κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο στις 18-20 Απριλίου 2008 και στη συνέχεια γνωστοποιήθηκε στους τοπικούς φορείς με την από 15/5/2008 επιστολή του.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού θα συνεχίσει με γοργούς ρυθμούς την υλοποίηση όλων εκείνων των έργων, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή ηλεκτροδότηση του νησιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v