Πλ. Θράκης: Μέρισμα 0,022€ - Ομολογιακά ως 15 εκ.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Πλαστικά Θράκης της 24ης Ιουνίου 2008 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,022 ευρώ ανά μετοχή. Από 9/7 η αποκοπή μερίσματος. Εκδοση Ομολογιακών μέχρι 15 εκ. ευρώ.

Πλ. Θράκης: Μέρισμα 0,022€ - Ομολογιακά ως 15 εκ.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Πλαστικά Θράκης της 24ης Ιουνίου 2008 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,022 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι τους ως άνω μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 8ης Ιουλίου 2008.

Ημέρα αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 9η Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2008 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε τη μεταβίβαση αρμοδιότητας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση Ομολογιακών Δανείων μέχρι 15 εκ. ευρώ.

Τέλος, ενέκρινε την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του υφιστάμενου, το οποίο θα διοικεί την εταιρία μέχρι τη σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2013 και παρείχε άδεια κατάρτισης σύμβασης πώλησης των μετοχών της εταιρείας Adfirmate Ltd από την Synhtetic Holdings Ltd προς την οικογένεια Χαλιορή. 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Σταύρος Χαλιορής του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος-Μη Εκτελεστικό Μέλος
Κωνσταντίνος Χαλιορής του Σταύρου, Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Εκτελεστικό Μέλος
Θεοδόσιος Κολύβας του Αντωνίου, Εκτελεστικό Μέλος
Δημήτριος Χρούντας του Αντωνίου, Εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Αποστολάκος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Κωνσταντίνος Γιαννίρης του Ιωάννη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v