Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno: Νέα συνεργασία με την Giorgio Armani

Μία ακόμη συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Giorgio Armani S.A. ανακοίνωσε η εταιρία Ν. Βαρβέρης Moda Bagno Α.Ε. Η εν λόγω συνεργασία αφορά την αντιπροσώπευση του οίκου Armani για τη συλλογή Armani Casa στην Τουρκία, με τη δημιουργία καταστήματος εκεί.

Moda Bagno: Νέα συνεργασία με την Giorgio Armani
Η εταιρία Ν. Βαρβέρης Moda Bagno Α.Ε. ανακοινώνει μία ακόμη συνεργασία με τον ιταλικό οίκο Giorgio Armani S.A. και αφορά την αντιπροσώπευση του οίκου για τη συλλογή Armani Casa στην Τουρκία.

Το κατάστημα ξεκινάει τη λειτουργία του στις 25 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στο Nisantasi. Σε ένα χώρο περίπου 300 τ.μ. θα παρουσιαστεί η συλλογή Armani Casa που περιλαμβάνει περισσότερα από 2.000 κομμάτια, παρουσία του Giorgio Armani, που θα υποδεχτεί το τουρκικό κοινό.

Εννέα μήνες μετά τα εγκαίνια του καταστήματος Armani Casa επί της Κηφισίας, η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο ομίλων, αλλά και την εγκυρότητα και επιτυχία της συλλογής επίπλων που κατακτούν με ταχείς ρυθμούς την παγκόσμια αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v