Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Νάκας εξοπλίζει τα μουσικά σχολεία της Ελλάδας

Κατόπιν Δημόσιου ανοικτού τακτικού διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τον ΟΣΚ, η Νάκας ανέλαβε να προμηθεύσει τα μουσικά σχολεία όλης της Ελλάδας με μουσικά όργανα, ηχητικά συστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η Νάκας εξοπλίζει τα μουσικά σχολεία της Ελλάδας
Κατόπιν Δημόσιου ανοικτού τακτικού διαγωνισμού που διενεργήθηκε από τον εποπτευόμενο από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ΟΣΚ, η εταιρία Φίλιππος Νάκας ανέλαβε να προμηθεύσει τα μουσικά σχολεία όλης της Ελλάδας με μουσικά όργανα, ηχητικά συστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η σύμβαση, που υπεγράφη στις 12/06/2008 μεταξύ του ΟΣΚ και της Φίλιππος Νάκας, προβλέπει την προμήθεια 2.400 μουσικών οργάνων ορχήστρας, παραδοσιακών μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών-ηλεκτρικών μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηχητικών συστημάτων συνολικού προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ δύο εκατομμυρίων διακοσίων χιλιάδων Ευρώ).

Αναλυτικότερα ο Μουσικός Οίκος Φίλιππος Νάκας ανέλαβε να παραδώσει στα μουσικά σχολεία όλης της επικράτειας τα παρακάτω: 241 όρθια πιάνα Yamaha, 93 ηλεκτρικά πιάνα Yamaha Clavinova, 65 αρμόνια Yamaha, 424 πνευστά όργανα ορχήστρας Yamaha και Amati, 103 κρουστά όργανα ορχήστρας Yamaha και Premier, 208 κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες Yamaha, 84 ηλεκτρονικούς υπολογιστές Hewlett-Packard με μουσικά προγράμματα, 35 ηχητικά συστήματα Yamaha, 250 μικρόφωνα Sennheiser, 897 παραδοσιακά μουσικά όργανα.
Η παράδοσή τους θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ο Μουσικός Οίκος Φίλιππος Νάκας δίνει τεράστια έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που εισάγει, διακινεί και υποστηρίζει. Αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο των μουσικών οργάνων και ηχητικών συστημάτων, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις υψηλότατες ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων που θα εξοπλίσουν τα μουσικά σχολεία. Πάγιος στόχος της εταιρίας είναι να υπηρετεί το ύψιστο καθήκον της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας με το δικό της τρόπο στην κατάρτιση των μουσικών που θα αποτελέσουν το βραχίονα της πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v