Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας: Συνεργασία με τον σχεδιαστή Α. Ζαπατίνα

Μία καινούργια συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους Βιομηχανικούς Σχεδιαστές της χώρας, τον βιομηχανικό σχεδιαστή κ. Ανδρέα Ζαπατίνα πέτυχε η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ.

Δρομέας: Συνεργασία με τον σχεδιαστή Α. Ζαπατίνα
Μία καινούργια συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους Βιομηχανικούς Σχεδιαστές της χώρας, τον βιομηχανικό σχεδιαστή κ. Ανδρέα Ζαπατίνα πέτυχε η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ.

Από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο των επίπλων γραφείου, ο ΔΡΟΜΕΑΣ ανταποκρίνεται με ταχύτητα στις ανάγκες της εποχής.

Στοχεύοντας πάντα στις ολοκληρωμένες προτάσεις, με μία πλούσια συλλογή επίπλων, που θα εξελίσσει τους χώρους εργασίας σε χώρους βιώσιμους, σε χώρους ζωής, προχώρησε σε συνεργασία με τον βιομηχανικό σχεδιαστή κ. Ανδρέα Ζαπατίνα.

Ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την Ολοκληρωμένη Σχεδιαστική Πρόταση, έχει γίνει η αρχή για μια ελπιδοφόρα και παραγωγική συνεργασία. 

Εξάλλου, η  ΔΡΟΜΕΑΣ συμβάλλοντας στην ανάδειξη της σημασίας και στην εμπέδωση της σπουδαιότητας του βιομηχανικού σχεδιασμού προϊόντων για την παραγωγή, έχει καθιερώσει τον Διαγωνισμό Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων από το 2000. Σήμερα εξελίσσεται ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων Γραφείου & Σπιτιού .

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων είχε καθοριστεί η 31η Δεκεμβρίου 2007. Η επιτροπή αξιολόγησης για την επιλογή των προτάσεων που θα βραβευτούν, συνήλθε 21 & 22 Ιουνίου 2008 στο εργοστάσιο της εταιρίας ΔΡΟΜΕΑΣ, στην Βιομηχανική Περιοχή Σερρών .

Η Επιτροπή αξιολόγησε 60 συμμετοχές με 83 προτάσεις και επέλεξαν προς απονομή των βραβείων τις παρακάτω προτάσεις, σύμφωνα με την διακήρυξη:

Α' Βραβείο Τύμβιο Μιλτιάδη για τα ανακλινόμενα καθίσματα σεμιναρίου "Terrasedia" (χρηματικό ποσό 10.000 ευρώ)
Β' Βραβείο Παπαδάτο Στέφανο για το σύστημα "Slices" (χρηματικό ποσό 4.000 ευρώ)
Γ' Βραβείο Μασάλα Στέλιο για το κάθισμα αναμονής "PEGASUS" (χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ)

Επιπλέον η επιτροπή απένειμε 3 επαίνους :

1ος Έπαινος Χριστοφιδέλλη Στράτο για την πολυθρόνα - καναπέ "WAVE"
2ος Έπαινος Ιωαννίδου Ελένη για το κάθισμα "ναστόν"
3ος Έπαινος Oμάδα LIME STUDIO για το συρτάρι της σειράς "oak + white"

Η απονομή των βραβείων του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων Γραφείου & Σπιτιού καθώς και η έκθεση με τα έργα των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος έτους. Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ θα ενημερώσει για τον τόπο και την ημερομηνία της απονομής των βραβείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v