Βιοσώλ: Το νέο όνομα του ομίλου

Η Βιοσώλ γνωστοποιεί ότι το νέο όνομα του ομίλου είναι UNIBIOS ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. των μετόχων που συνεδρίασε σήμερα 30 Ιουνίου 2008.

Βιοσώλ: Το νέο όνομα του ομίλου
Η Βιοσώλ γνωστοποιεί ότι το νέο όνομα του ομίλου είναι UNIBIOS ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. των μετόχων που συνεδρίασε σήμερα 30 Ιουνίου 2008.

Το νέο όνομα απεικονίζει πληρέστερα τις δραστηριότητες του Ομίλου που μεταλλάσσεται από μια εταιρία, που ασχολείτο με την Θέρμανση και τον Κλιματισμό, σε έναν Όμιλο που καλύπτει τις τεχνολογίες και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την υπεύθυνη χρήση της ενέργειας και του νερού. Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν τις σημαντικότερες προϋποθέσεις της ανάπτυξης με αειφορία και τοποθετούν την UNIBIOS στο επίκεντρο της αναπτυξιακής διαδικασίας για τον 21ο αιώνα.

Η Γενική Συνέλευση διεκπεραίωσε τα συνήθη θέματα που απασχολούν τις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις, συζήτησε το θέμα της απόσχισης της κύριας δραστηριότητας της Εταιρίας στον χώρο της Θέρμανσης, ώστε η Εταιρία να μετασχηματισθεί σε αμιγή Εταιρία Συμμετοχών και εξέτασε το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με έκδοση μετοχών με δικαίωμα προαίρεσης. Επειδή όμως δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία για την λήψη αποφάσεων για τα θέματα αυτά, παρότι έγινε πλήρης παρουσίαση των προτάσεων της διοίκησης και αναλυτική συζήτηση, δεν ελήφθησαν αποφάσεις και τα θέματα αναβλήθηκαν για να συζητηθούν σε επαναληπτική συνέλευση στις 11 Ιουλίου 2008, στα γραφεία της Εταιρίας, θέση Πετρέζα, Σπάτα Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v