Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Έκδοση ομολογιακού 5 εκατ. ευρώ

Τους όρους έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 5.000.000 ευρώ, με ομολογιούχους δανειστές τις Εμπορική Τράπεζα και Emporiki Bank Cyprus ενέκρινε η γενική συνέλευση της Κυριακούλης.

Κυριακούλης: Έκδοση ομολογιακού 5 εκατ. ευρώ
Τους όρους έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 5.000.000 ευρώ, με ομολογιούχους δανειστές την 'ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.' και την 'EMPORIKI BANK CYPRUS LTD' και με τους λοιπούς ειδικότερους όρους που θα αναφέρονται στη σχετική σύμβαση, ενέκρινε μεταξύ άλλων η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Κυριακούλης, που πραγματοποιήθηκε στις 30/6.

Σκοπός της έκδοσης αυτού του ομολογιακού δανείου είναι να εξασφαλισθούν νέα κεφάλαια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση ισόποσης οφειλής της εταιρείας προς την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. από δανεισμό της για βραχυπρόθεσμο κεφάλαιο κίνησης.

Το εν λόγω κεφάλαιο κίνησης έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία για την αγορά νέων σκαφών στα πλαίσια του συνεχούς εκσυγχρονισμού του στόλου της καθώς και για την αποπληρωμή προς άλλες τράπεζες παλαιοτέρων δανείων που είχαν συναφθεί με τον ίδιο σκοπό.

Επίσης, ενέκρινε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους ποσού 531.661,20 ευρώ που ισοδυναμεί σε μέρισμα 0,035 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2007 είναι οι κ. μέτοχοι της εταιρείας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 7 Αυγούστου 2008.

Ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η 8η Αυγούστου 2008. Έτσι από τις 8 Αυγούστου 2008 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2007. Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 18/08/2008. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v