Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Έναρξη λειτουργίας γραφείου στη Ρουμανία

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου αντιπροσωπείας στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη του Βουκουρεστίου ανακοινώνει η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής και επεκτατικής της πολιτικής.

ΓΕΒΚΑ: Έναρξη λειτουργίας γραφείου στη Ρουμανία
Την έναρξη λειτουργίας γραφείου αντιπροσωπείας στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη του Βουκουρεστίου ανακοινώνει η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής και επεκτατικής της πολιτικής, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day με ημερομηνία 25/06.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι διαδικασίες έναρξης λειτουργίας του νεοσυσταθέντος γραφείου αντιπροσωπείας ολοκληρώθηκαν την 01.07.2008. Το γραφείο έχει ήδη στελεχωθεί με κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό τόσο από την τοπική αγορά εργασίας όσο και από τη μητρική εταιρία.

Όντας η μεγαλύτερη χώρα και αγορά των Βαλκανίων, και σε συνδυασμό με την πλήρη ένταξή της στην Ε.Ε. από τις αρχές του προηγούμενου έτους, η Ρουμανία διαθέτει πρόσφορο έδαφος για την επέκταση της εταιρίας, δεδομένων και άλλων θετικών παραγόντων όπως ο ρυθμός ανάπτυξης της συγκεκριμένης οικονομίας (κοινοτικές χρηματοδοτήσεις, αύξηση αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής, δημιουργία έργων υποδομής, αύξηση βιοτικού επιπέδου, εισροή ξένων κεφαλαίων και επενδύσεων), το πιο ώριμο και ασφαλές χρηματοπιστωτικό σύστημα σε σχέση με τις λοιπές χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, το ξεκάθαρο φορολογικό καθεστώς και η απουσία πολιτικής ανασφάλειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v