Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών το α’ εξάμηνο 2003

Αύξηση 32,14% στο κύκλο εργασιών και 26,35% στα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων, σημειώσε το α’ εξάμηνο του 2003 η Ευρωσύμβουλοι, η οποία ανέλαβε μετά από διαγωνισμό του EAR, έργο ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι: Αύξηση μεγεθών το α’  εξάμηνο 2003
Αύξηση 32,14% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της Ευρωσύμβουλοι το πρώτο εξάμηνο του 2003 και ανήλθε σε 2,44 εκ. ευρώ έναντι 1,85 εκ. ευρώ του αντιστοίχου εξαμήνου του 2002.

Τα κέρδη της εταιρίας προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων ανήλθαν για την ίδια περίοδο σε 600 χιλ. ευρώ έναντι 475 χιλ. ευρώ του προηγούμενου έτους, παρουσιάζοντας αύξηση 26,35 %.

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 343 χιλ. ευρώ μετά από τις υψηλές αποσβέσεις που πραγματοποίησε η εταιρία ως αποτέλεσμα του μεγάλου επενδυτικού προγράμματος της δημιουργίας της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων i4G.

Επίσης, μετά από διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ανασυγκρότησης (EAR) η Ευρωσύμβουλοι ανέλαβε ένα νέο έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με θέμα την Παροχή Τεχνικής Βοήθειας στα Ινστιτούτα Τυποποίησης, Μετρολογίας, Πιστοποίησης και Διαπίστευσης Ποιότητας στην πΓΔΜ.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια αυτού του έργου η Ευρωσύμβουλοι σε κοινοπραξία με την RW TUV Systems GMBH, την TUV Hellas SA και την METROLOGY Hellas SA ανέλαβε την δημιουργία τριών νέων Ινστιτούτων για την Τυποποίηση, Πιστοποίηση και Μετρολογία μέσω των διαδικασιών και των προτύπων που έχουν υιοθετηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από τις προηγμένες χώρες και ειδικότερα από τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Επίσης, κατά την πρώτη πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, η πρόταση που ηγείται η Ευρωσύμβουλοι, συνολικού προϋπολογισμού 1.018.000 ευρώ, ήρθε δεύτερη σε σειρά αξιολόγησης και αναμένεται να χρηματοδοτηθεί.

Η πρόταση υποβλήθηκε στην Γ.Δ. Κοινωνίας της Πληροφορίας και αφορά στην προώθηση των προτεραιοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Έρευνα και Τεχνολογία στην ΚτΠ, και τη στήριξη και εκπαίδευση οργανισμών - πολλαπλασιαστών στις πρόσφατα ενταγμένες στην ΕΕ χώρες (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πολωνία, Τουρκία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v