Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό: Επιλογή 5 ασφαλιστικών για συνεργασία

Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε την επιτυχή έκβαση του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων με μεγάλες πέντε ασφαλιστικές εταιρίες.

Ιατρικό: Επιλογή 5 ασφαλιστικών για συνεργασία
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών ανακοίνωσε την επιτυχή έκβαση του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.

Ειδικότερα, επέλεξε τις ασφαλιστικές εταιρίες AXA, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ, GENERALI LIFE ΑΕΑΖ, LA VIE ASSURANCE και ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προκειμένου να συνάψει μαζί τους μακροπρόθεσμες, ολοκληρωμένες και στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες προς όφελος των ασφαλισμένων τους που χρίζουν ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας.

Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων των εν λόγω εταιριών για το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων του Ιατρικού: το Ιατρικό Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Περιστερίου, το Ιατρικό Δάφνης και την IASIS Πειραιά.

Τέλος, σημειώνετια σε σχετική ανακοίνωση, ότι οι εν λόγω συμφωνίες είναι οι πρώτες συμφωνίες καθολικού χαρακτήρα που συνάπτει ο όμιλος του Ιατρικού από την εποχή της διακοπής της συμφωνίας με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος τον Ιούλιο του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v