Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΙΟΣΩΛ: Βελτίωση μεγεθών στο α’ εξάμηνο

Βελτίωση πωλήσεων και εν γένει οικονομικών μεγεθών παρουσιάζει στο α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης η Βιοσώλ, η οποία μετά την είσοδο στρατηγικού επενδυτή εισέρχεται στους τομείς διαχείρισης νερού και ενέργειας.

ΒΙΟΣΩΛ: Βελτίωση μεγεθών στο α’ εξάμηνο
Βελτίωση πωλήσεων και εν γένει οικονομικών μεγεθών παρουσιάζει στο α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης η εταιρία Βιοσώλ, η οποία μετά την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της μετασχηματίζεται και εισέρχεται στους τομείς διαχείρισης νερού και ενέργειας.

Ειδικότερα, οι πωλήσεις της παρουσίασαν αύξηση κατά 99%, κυρίως λόγω ενσωμάτωσης νέων δραστηριοτήτων στο χώρο του νερού και διαμορφώθηκαν στα 8,333 εκατ.ευρώ από 4,189 εκατ.ευρώ το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της εταιρίας, ακόμα και στον τομέα της συνεχιζόμενης δραστηριότητας στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού η εταιρεία σημείωσε αύξηση 22% σε σχέση με το πρώτο α’εξάμηνο του 2007.

Αντίστοιχα τα αποτελέσματα παρουσιάσαν βελτίωση, ώστε τα εξαμηνιαία αποτελέσματα προ δαπανών χρηματοδότησης και αποσβέσεων να εμφανισθούν θετικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ειδικότερα, διαμορφώθηκαν στα 70,429 ευρώ από ζημιές ύψους 810,728 εκαυ.ευρώ στο α’ εξάμηνο του 2007.

Τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας διαμορφώθηκαν σε ζημιές ύψους 212,516 ευρώ έναντι ζημιών 1,045 εκατ.ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v