Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Aύξηση κεφαλαίου για όλα τα γούστα!

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί αυτή να πραγματοποιηθεί καλούνται να αποφασίουν οι μέτοχοι της Προοδευτικής στην έκτακτη γενική συνέλευση στις 18 Αυγούστου 2008.

Προοδευτική: Aύξηση κεφαλαίου για όλα τα γούστα!

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορεί αυτή να πραγματοποιηθεί καλούνται να αποφασίουν οι μέτοχοι της Προοδευτικής στην έκτακτη γενική συνέλευση στις 18 Αυγούστου 2008.

Τα θέματα ημερησίας διατάξεως:

Ι. Λήψη απόφασης για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, καθώς και για την αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής:

α. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 6.635.775 ευρώ, με σκοπό τον συμψηφισμό αντίστοιχου ποσού από τις συσσωρευθείσες ζημίες της εταιρίας μέχρι τις 31/12/2007, χωρίς την ακύρωση των μετοχών.

β. Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,60 ευρώ που είναι σήμερα σε 0,30 ευρώ, προκειμένου να μη μεταβληθεί ο σημερινός αριθμός των μετοχών (22.119.250) στις οποίες διαιρείται το μετοχικό κεφάλαιο λόγω της πιο πάνω μείωσης αυτού.

γ. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

ΙΙ. Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας:

α. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920.

β. Με την καταβολή μετρητών ή με εισφορά σε είδος ή με συνδυασμό και των δύο και με την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην εταιρία νέων στρατηγικών επενδυτών, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920.

γ. Με την κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ των πιστωτών της εταιρίας, των οποίων θα κεφαλαιοποιηθούν οι απαιτήσεις, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920.

δ. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην εταιρία νέων μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920.

ε. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

III. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων της αύξησης, και δη των ζητημάτων που αφορούν στην κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, στη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χ.Α. και την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., στη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών, στην εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α. και σε κάθε σχετικό θέμα.

IV. Επέκταση σκοπού - δραστηριότητας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v