Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα: Πρόσθετο μέρισμα για χρήσεις προ ΄07

Την καταβολή στους δικαιούχους μετόχους πρόσθετου μερίσματος από κέρδη χρήσεων προγενέστερων της χρήσης 2007, ποσού ευρώ 0,08 ανά μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η της Alpha Trust-Ανδρομέδα.

Την καταβολή στους δικαιούχους μετόχους πρόσθετου μερίσματος από κέρδη παλαιοτέρων, από το 2007, χρήσεων, δηλαδή προγενέστερων της χρήσης 2007, ποσού ευρώ 0,08 ανά μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Trust-Ανδρομέδα.

Δικαιούχοι του πρόσθετου μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 13ης Αυγούστου 2008.

Από την 14η Αυγούστου 2008, η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος.
 
Η καταβολή του πρόσθετου μερίσματος θα αρχίσει στις 25 Αυγούστου 2008 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση, παρά την αρνητική χρηματιστηριακή συγκυρία στις διεθνείς αγορές, γεγονός που επηρέασε και επηρεάζει αντίστοιχα και τα αποτελέσματα όλων των εταιρειών του κλάδου, η ορθολογική διαχείριση των αποτελεσμάτων των παλαιότερων χρήσεων και το ικανοποιητικό πιστωτικό υπόλοιπο του λογαριασμού "Κέρδη χρήσης εις νέο", που περιλαμβάνει τα μη διανεμηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων, επιτρέπει στην εταιρία να προβεί στη διανομή πρόσθετου μερίσματος στους μετόχους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v