Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΙΟΣΚ:Επανεξέταση συμφωνίας για επέκταση στο νερό

Την επανεξέταση του πλαισίου υλοποίησης της εξαγοράς της SYCHEM από την UNIBIOS, γνωστοποίησε η εταιρία ΒΙΟΣΩΛ. 

ΒΙΟΣΚ:Επανεξέταση συμφωνίας για επέκταση στο νερό
Την επανεξέταση του πλαισίου υλοποίησης της εξαγοράς της SYCHEM από την UNIBIOS, γνωστοποίησε η εταιρία ΒΙΟΣΩΛ.

Αναλυτικότερα, οι ραγδαίες αλλαγές στο παγκόσμιο περιβάλλον, κάνουν το νερό, τον σημαντικότερο φυσικό πόρο για την ανθρώπινη ζωή και για την οικονομική δραστηριότητα, στοιχείο ανταγωνισμού και καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη.

Ο όμιλος UNIBIOS έχοντας κατανοήσει τις απαιτήσεις της νέας εποχής δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής του Κάλλιγκαν Ελλάς για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της έλλειψης νερού.

Η υποβάθμιση της ποιότητας του νερού είναι παγκόσμιο φαινόμενο και συνακόλουθα οι υπηρεσίες και η τεχνογνωσία του ομίλου στο χώρο της επεξεργασίας του νερού μπορεί να αξιοποιηθούν σε ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.
 
Ειδικότερα, στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης ακολουθήθηκε για δεκαετίες ένα οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης που απέδιδε μικρότερη σημασία στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν σήμερα σημαντικά προβλήματα με την ποιότητα των υδάτινων αποθεμάτων.

Η UNIBIOS εκμεταλλευόμενη αυτή την ευκαιρία αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή.

Έτσι συνεργαζόμενη και με την Διεθνή Culligan δραστηριοποιείται πλέον στην Τσεχία και την Σλοβακία, ενώ έχει εξασφαλίσει και το δικαίωμα να συστήσει ανάλογες δραστηριότητες και στην Βουλγαρία και την FYROM.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου, οι εταιρείες "UNIBIOS" και "SYCHEM" και οι μέτοχοι της τελευταίας, σε συνέχεια συζητήσεων τους που διεξήχθησαν με αφορμή το μεταξύ τους υπογραφέν από 20 Μαΐου 2008 "Μνημόνιο Αμοιβαίας Κατανόησης" για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της "SYCHEM" και συνεκτιμώντας τις γενικότερες αρνητικές συνθήκες που επικρατούν στις χρηματαγορές, αποφάσισαν την επανεξέταση του πλαισίου υλοποίησης της εν λόγω εξαγοράς με βάση και τα οριστικά οικονομικά στοιχεία για την χρήση 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v