Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Χωρίς πρόβλημα η μαρίνα Λευκάδας

Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η λειτουργία της μαρίνας της Λευκάδας, τη διαχείριση της οποίας έχει η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι, καθώς δεν παρατηρήθηκαν ζημίες ούτε στις κτιριακές εγκαταστάσεις, ούτε και στις προβλήτες από τον σεισμό της περασμένης εβδομάδας.

Κυριακούλης: Χωρίς πρόβλημα η μαρίνα Λευκάδας
Χωρίς προβλήματα από τον σεισμό της περασμένης εβδομάδας στη Λευκάδα συνεχίζεται η λειτουργία της μαρίνας, τη διαχείριση της οποίας έχει ο όμιλος Κυριακούλη.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της διοίκησης, δεν προκλήθηκαν ζημιές ούτε στις προβλήτες, αλλά ούτε και στις κτιριακές εγκαταστάσεις από τον σεισμό, ενώ το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε αφορά σε καθίζηση του εδάφους σε κάποια σημεία γύρω από τις προβλήτες, το οποίο ωστόσο δεν δυσχεραίνει τη λειτουργία της μαρίνας.

Επιπλέον, το ίδιο στέλεχος ανέφερε πως παρά την εσπευσμένη αναχώρηση αρκετών τουριστών, η οποία ακολούθησε το ατυχές συμβάν, τα σκάφη που ήταν ελλιμενισμένα στη συγκεκριμένη μαρίνα δεν ακολούθησαν την ίδια τάση και ως εκ τούτου εκτιμάται πως δεν θα σημειωθούν αρνητικές συνέπειες για την Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v