Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Aύξηση στα μεγέθη ομίλου το 6μηνο

Αύξηση κατά 66% στον κύκλο εργασιών και 35% στα κέρδη σημείωσε σε επίπεδο ομίλου για το α’ εξάμηνο του 2003 η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων. Ωστόσο, σε επίπεδο μητρικής, ο κύκλος εργασιών μειώθηκε κατά 7%.

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Aύξηση στα μεγέθη ομίλου το 6μηνο
Αύξηση κατά 66% στον κύκλο εργασιών που διαμορφώθηκε στα 13,045 εκατ. ευρώ και 35% στα κέρδη που διαμορφώθηκαν στα 588 χιλ. ευρώ, σημείωσε σε επίπεδο ομίλου για το α’ εξάμηνο του 2003 η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων.

Στα αποτελέσματα περιέχονται οι θυγατρικές Calina.E., (Calzedonia, Intimissimi), ΟΑΚS, ΙΣΧΥΣ και η ΛΗΤΩ (βρεφικά πολυκαταστήματα). Σημειώνεται ότι στην αντίστοιχη περσινή περίοδο η ΛΗΤΩ δεν συμπεριλαμβανόταν.

Ωστόσο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι η μείωση του τζίρου κατά 7% της μητρικής εταιρίας οφείλεται στο ότι στην περσινή περίοδο είχε πωλήσεις Ολυμπιακών προϊόντων (εκμετάλλευση Ολυμπιακού Σήματος για ένα έτος).

Οι πωλήσεις στο εξωτερικό (Γαλλία) αποτελούν το 41% του τζίρου της μητρικής και αναμένεται να καλύψουν στην επόμενη περίοδο το 53% του τζίρου της.

Η μητρική εταιρία κατέχει το 3,3% των μετοχών της Δυναμική Ζωή (εισηγμένη). Η Calin έχει τζίρο 3,732 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 18% και τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν να λειτουργούν τρία νέα καταστήματα Intimissimi στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καλλιθέα και στη Ν. Σμύρνη.

Η ΛΗΤΩ έχει τρία καταστήματα βρεφικών ειδών στην Αθήνα και τον Σεπτέμβριο ξεκινά τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, σε έκταση 4.500 m2.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v