Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησε τον Rock FM

Η Αττικές Εκδόσεις ανακοινώνει ότι στις 28/8/2008 ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της κυπριακής Bandos Holdings, ιδιοκτήτριας του 100% της «AIRLINK AE», η οποία είναι ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Rock FM.

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησε τον Rock FM
Η Αττικές Εκδόσεις ανακοινώνει ότι στις 28 Αυγούστου 2008 ολοκληρώθηκε η εξαγορά, από την εξ ολοκλήρου θυγατρική της και εδρεύουσα στην Κύπρο εταιρεία Civico Limited, του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας Bandos Holdings Limited, ιδιοκτήτριας του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ελληνικές Επιχειρήσεις Εκδόσεων και Οπτικοακουστικών Μέσων Επικοινωνίας Ανώνυμη Εταιρεία και διακριτικό τίτλο «AIRLINK AE», η οποία είναι ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Rock FM, ο οποίος εκπέμπει στον νομό Αττικής, στους 96,9 μεγάκυκλους.

Το συνολικό κόστος της εξαγοράς ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των ευρώ 250.000 αφορά το τίμημα της εξαγοράς της εταιρείας Bandos Holdings Limited και το ποσό των ευρώ 3.550.000 αφορά συμμετοχή της Civico Limited σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Bandos Holdings Limited με σκοπό την αποπληρωμή υφιστάμενου δανείου της.

Το σύνολο του κόστους εξαγοράς χρηματοδοτήθηκε μέσω δανείου διάρκειας 5 ετών της Τράπεζας Πειραιώς προς την Civico Limited, την αποπληρωμή του οποίου εγγυήθηκε η Αττικές Εκδόσεις Α.Ε.

Με την εξαγορά αυτή ο όμιλος των Αττικών Εκδόσεων εντάσσει στο δυναμικό του ένα δεύτερο μουσικό ραδιόφωνο στον νομό Αττικής, καθώς διαθέτει ήδη τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Athens Radio Dee Jay, ο οποίος εκπέμπει στους 95,2 μεγάκυκλους. Και οι δύο σταθμοί συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των μεγεθών του Ομίλου και θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου στον χώρο της ραδιοφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v