ΤΣΜΕΔΕ: Τι προσφέρει και πότε για το Ταμιευτήριο

Σε μία από τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να κατατεθεί η προσφορά του ΤΣΜΕΔΕ για την απόκτηση τουλάχιστον 34% του Ταμιευτηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η προσφορά θα ανέρχεται σε 300 εκατ. ευρώ, με option να φτάσει το ανώτερο στα 400 εκατ. ευρώ.

ΤΣΜΕΔΕ: Τι προσφέρει και πότε για το Ταμιευτήριο
Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο το ΤΣΜΕΔΕ θα καταθέσει την προσφορά του για την απόκτηση του 34% τουλάχιστον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Καλά ενημερωμένες πηγές έκαναν γνωστό στο euro2day.gr
ότι η αρχική προσφορά θα κυμαίνεται γύρω στα 300 εκατ. ευρώ, με την προοπτική να φτάσει έως τα 400 εκατ. ευρώ το ανώτερο.

Η πιθανή αναβάθμιση της αρχικής προσφοράς αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας αμέσως μετά την κατάθεση της προσφοράς και θα συνεχιστούν και το επόμενο επταήμερο.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο