Ευρωσύμβουλοι: Ανάληψη δύο νέων έργων

Δύο νέα έργα στον χώρο του πολιτισμού ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι, καθώς ανέλαβε σύμβουλος διαχείρισης του έργου της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, αλλά και σύμβουλος ανάπτυξης του Ιδρύματος Μονής Σινά, ενώ διαπραγματεύεται και με άλλους δήμους της Νοτίου Ελλάδος.

Ευρωσύμβουλοι: Ανάληψη δύο νέων έργων
Σύμβουλος διαχείρισης του έργου της Ενωσης Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, αλλά και σύμβουλος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μονής Σινά ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το πρώτο έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδος για την προώθηση των ελληνικών θεατρικών έργων στη διεθνή κοινότητα.

Σχετικά με το Ίδρυμα Μονής Σινά το έργο αφορά στον σχεδιασμό και την ένταξη σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα των έργων του ιδρύματος, στην περιοχή Τραγάνας της Αταλάντης, που αφορούν τη δημιουργία του Ευρωσιναϊτικού Κέντρου Μελετών, Ερευνών και Επικοινωνίας που περιλαμβάνει συνεδριακούς χώρους, βιβλιοθήκες, μουσείο και εικονική βιβλιοθήκη της Μονής του Σινά και χρονολογείται από τον 4 μ.Χ. αιώνα.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η Ευρωσύμβουλοι διαπραγματεύεται και με άλλους δήμους της περιοχής της Νοτίου Ελλάδος για ανάληψη έργων στον τομέα του πολιτισμού.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα έργα, αλλά και με την έντονη παρουσία της εταιρίας στους μεγάλους διαγωνισμούς του Γ’ ΚΠΣ, οι οποίοι είναι σε εξέλιξη, η Ευρωσύμβουλοι ενισχύει την παρουσία της στην Αθήνα δημιουργώντας μια μόνιμη δομή έξι στελεχών, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου προγραμματίζει τη μετεγκατάσταση των γραφείων της Αθήνας, σε νέο χώρο στην οδό Ακαδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v