Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Στις 19/9 η νέα Γ.Σ. για ΑΜΚ

Σε β' επαναληπτική Γ.Σ. στις 19/9/08 καλούνται οι μέτοχοι της Προοδευτικής, προκειμένου να εγκρίνουν  την μείωση και την παράλληλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Προοδευτική: Στις 19/9 η νέα Γ.Σ. για ΑΜΚ

Σε β' επαναληπτική Γ.Σ. στις 19/9/08 καλούνται οι μέτοχοι της Προοδευτικής, προκειμένου να εγκρίνουν  την μείωση και την παράλληλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

Αναλυτικότερα, τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

Ι. Λήψη απόφασης για την Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, καθώς και την αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής:

α. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό 6.635.775 ευρώ, με σκοπό τον συμψηφισμό αντίστοιχου ποσού από τις συσσωρευθείσες ζημιές της Εταιρείας μέχρι 31.12.2007, χωρίς την ακύρωση των μετοχών.

β. Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,60 ευρώ που είναι σήμερα σε 0,30 ευρώ, προκειμένου να μη μεταβληθεί ο σημερινός αριθμός των μετοχών (22.119.250) στις οποίες διαιρείται το μετοχικό κεφάλαιο λόγω της πιο πάνω μείωσης αυτού.

γ. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

ΙΙ. Λήψη απόφασης για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας:

α. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190 / 1920.

β. Με την καταβολή μετρητών ή εισφορά σε είδος ή σε συνδιασμό και των δύο και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην Εταιρεία νέων στρατηγικών επενδυτών, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190 / 1920.

γ. Με την κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της Εταιρείας και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ των πιστωτών της Εταιρείας των οποίων θα κεφαλαιοποιηθούν οι απαιτήσεις, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190 / 1920.

δ. Με την καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην Εταιρεία νέων μετόχων, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190 / 1920.

ε. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

III. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των διαδικαστικών θεμάτων της αύξησης και δη των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το ΧΑ και την Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ και κάθε σχετικού θέματος.

IV. Επέκταση σκοπού - δραστηριότητας της Εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v