Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Αλλαγή επωνυμίας σε Unibios

Από την 11-9-2008 η επωνυμία της εταιρίας Βιοσώλ στο ΧΑ αλλάζει σε UNIBIOS Συμμετοχών, ενώ στην αγγλική, η επωνυμία της θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση UNIBIOS Holdings.

Βιοσώλ: Αλλαγή επωνυμίας σε Unibios
Από την 11-9-2008 η επωνυμία της εταιρίας Βιοσώλ στο ΧΑ αλλάζει σε "UNIBIOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" και ο διακριτικός τίτλος της σε "UNIBIOS".

Στην Αγγλική η νέα επωνυμία της εταιρείας θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση "UNIBIOS HOLDINGS S.A." και ο διακριτικός τίτλος "UNIBIOS".

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την 30-6-08, οι Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων της αποφάσισαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, την αλλαγή της επωνυμίας της σε "UNIBIOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" με νέο διακριτικό τίτλο "UNIBIOS".

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ'αριθμ. Κ29411/28-7-2008 απόφασή του, η οποία καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε στις 28-7-2008, ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην από 4-9-2008 συνεδρίασή του ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v