Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική: Εγκρίθηκε η πώληση μετοχών της ΔΙΑ

Την πώληση μετοχών της εταιρίας ΔΙΑ Α.Ε. στις κ.κ. Συνατσάκη Αλίκη και Συνατσάκη Αλκυόνη και την αγορά μετοχών της εταιρίας ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε. από τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο αποφάσισε η Γ.Σ. της Δομική Κρήτης.

Δομική: Εγκρίθηκε η πώληση μετοχών της ΔΙΑ
Την πώληση μετοχών της εταιρίας ΔΙΑ Α.Ε. στις κ.κ. Συνατσάκη Αλίκη και Συνατσάκη Αλκυόνη και την αγορά μετοχών της εταιρίας ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε. από τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο αποφάσισε η Γ.Σ. της Δομική Κρήτης.

Σημειώνεται, ότι η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Σεπτεμβρίου, ύστερα από την αναβολή στις 13 Αυγούστου 2008 για τα πρώτα δύο θέματα και κατόπιν αιτήματος του μετόχου της εταιρίας κ. Γεωργίου Συνατσάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. ενέκρινε την πώληση του 25% των μετοχών της εταιρίας "ΔΙΑ Α.Ε." που αυτή κατέχει στις κ.κ. Αλίκη Συνατσάκη και Αλκυόνη Συνατσάκη σε τίμημα που θα προκύψει από την εκτίμηση των ακινήτων της "ΔΙΑ Α.Ε." από εκτιμητική εταιρία και την αποτίμηση της αξίας της "ΔΙΑ Α.Ε." από ορκωτούς λογιστές και εφόσον το εν λόγω τίμημα εγκριθεί από νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας που θα συγκληθεί για το σκοπό αυτό.

Επίσης, ενέκρινε την αγορά από την Εταιρία του 25% των μετοχών της εταιρίας "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε." από τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο, σε τίμημα που θα προκύψει από την εκτίμηση των ακινήτων της "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε." από εκτιμητική εταιρία και την αποτίμηση της αξίας της "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε." από ορκωτούς λογιστές και εφόσον το εν λόγω τίμημα εγκριθεί από νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας που θα συγκληθεί για το σκοπό αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v