Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανεωμένο το IR Site της Centric Πολυμέσα

Αναβαθμισμένο είναι από την Πέμπτη 28 Αυγούστου το IR site της Centric Πολυμέσα. Η αναβάθμιση αφορά στο λειτουργικό εκσυγχρονισμό του, τη δημιουργία της αγγλικής εκδοχής του, αλλά και την εικαστική ανανέωσή του.

Ανανεωμένο το IR Site της Centric Πολυμέσα
Ανανεωμένο και αναβαθμισμένο είναι από την Πέμπτη 28 Αυγούστου το IR site της Centric Πολυμέσα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενότητα επενδυτικών σχέσεων της ιστοσελίδας της εταιρείας, www.centric.gr, αποτελεί καίριο τμήμα της και συνιστά σημαντικό μέσο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού αναφορικά με την εταιρεία.

Η αναβάθμιση του IR site της Centric αφορά στο λειτουργικό εκσυγχρονισμό του, τη δημιουργία της αγγλικής εκδοχής του αλλά και την εικαστική ανανέωσή του. Αποτελώντας κομβικό εργαλείο ενημέρωσης των επενδυτών το νέο IR site της Centric διαθέτει εύχρηστο μενού και λειτουργική οργάνωση που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη και ευκολότερη πλοήγηση του χρήστη.

Φιλικό προς τον χρήστη και πλήρως ενημερωμένο το IR site περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία, όπως το οργανόγραμμά της, τα βιογραφικά των μελών του Δ.Σ. και των διευθυντικών στελεχών, αλλά και εταιρικά έντυπα (ετήσια δελτία από το 2003, company profile κ.α.).

Επιπλέον, η ενότητα επενδυτικών σχέσεων παρουσιάζει αναλυτικούς πίνακες με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, δυναμικό γράφημα μετοχής -το οποίο διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία της μετοχής και ανανεώνεται σε καθημερινή βάση-, σημαντικές πληροφορίες ενημέρωσης των επενδυτών (γενικές και τακτικές συνελεύσεις, δελτία τύπου κ.α.).

Η επί της ουσίας αναμόρφωση του IR site, σε συνδυασμό με την ανανεωμένη μοντέρνα αισθητική του, δίνουν τη δυνατότητα στους μετόχους και τους επενδυτές να βρίσκουν άμεσα και εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με τη Centric σε ένα υψηλού επιπέδου διαδικτυακό περιβάλλον.

Στο απαιτητικό πεδίο των επενδύσεων, η γρήγορη και ευέλικτη πρόσβαση στην πληροφορία έχει καθοριστική σημασία. Απαντώντας στην ανάγκη αυτή, η αναβαθμισμένη ενότητα επενδυτικών σχέσεων της Centric, αποτελεί έγκυρη πηγή ενημέρωσης διαθέτοντας για τους χρήστες της όλες τις ευκολίες και παροχές που προσφέρουν η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία και το διαδίκτυο. 

Παρέχοντας real-time ενημέρωση στα ελληνικά και τα αγγλικά το νέο IR site της Centric διακρίνεται για τη σύγχρονη αισθητική του και τη φιλικότητα προς το χρήστη, δηλώνοντας την αναπτυξιακή πρόοδο και τη διεθνή προοπτική μιας εταιρείας που κινείται δυναμικά προς το μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v