Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην έκθεση Exclusive Yachting η Κυριακούλης

Η Κυριακούλης Ναυτιλιακή, μαζί με τις εταιρίες "KIRIACOULIS motor yachts α.ε." και "Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε.", συμμετέχει στην πλωτή έκθεση Exclusive Yachting.

Στην έκθεση Exclusive Yachting η Κυριακούλης
Η Κυριακούλης Ναυτιλιακή, μαζί με τις εταιρίες "KIRIACOULIS motor yachts α.ε." και "Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε.", συμμετέχει στην πλωτή έκθεση Exclusive Yachting που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Ολυμπιακή μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα σκάφη στο φυσικό τους στοιχείο και να περιηγηθούν μέσα σε αυτά από τους υπευθύνους της κάθε εταιρείας.

Στο χερσαίο τμήμα της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα μοντέλα σκαφών των διακεκριμένων ναυπηγείων Bavaria Yachtbau GmbH, Dufour Yachts S.A., Fountaine Pajot S.A., Alubat S.A.S., Aicon Yachts και SANLORENZO που προσφέρονται από τις εταιρείες του Ομίλου.

Αναλυτικότερα, η Μητρική εταιρεία του Ομίλου "Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.", για δεύτερη φορά θα δώσει δυναμικό παρών με σκάφη μηχανοκίνητα του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau GmbH.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες και φίλοι της θάλασσας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Bavaria 33 Sport και το Bavaria 37 Sport.

Η πρώτη συμμετοχή της νεοϊδρυθείσας εταιρείας "KIRIACOULIS motor yachts α.ε." - στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχει η Μητρική εταιρεία του Ομίλου με ποσοστό 51% - θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα σκάφη του Ιταλικού Ναυπηγείου Aicon Yachts, του οποίου αποτελεί αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Με την παρουσίαση των πολυτελών σκαφών Sanlorenzo 62 και Sanlorenzo 88 του ιταλικού ναυπηγείου SANLORENZO θα συμμετέχει η "Executive Yachting Διαχείριση Σκαφών Α.Ε." -στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχει η Μητρική εταιρεία του Ομίλου με ποσοστό 45%- για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πλωτό ναυτικό σαλόνι, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος του εν λόγω ναυπηγείου στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v