Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΓΕΙΑ: Στη Ρουμανία η 2η τράπεζα βλαστοκυττάρων

H εταιρία Stem-Health ανακοινώνει τη δημιουργία νέας εταιρίας στη Ρουμανία για την επεξεργασία ομφαλοπλακουντιακού αίματος και τη φύλαξη βλαστοκυττάρων.

ΥΓΕΙΑ: Στη Ρουμανία η 2η τράπεζα βλαστοκυττάρων
H εταιρία Stem-Health  ανακοινώνει τη δημιουργία νέας εταιρίας στη Ρουμανία για την επεξεργασία ομφαλοπλακουντιακού αίματος και τη φύλαξη βλαστοκυττάρων.
 
Η νέα εταιρία με την επωνυμία Stem-Health Unirea S.A. έχει μετοχική σύνθεση 50% Stem-Health S.A. και 50% την Ρουμανική εταιρεία Centrul Medical Unirea.

Είναι η δεύτερη τράπεζα βλαστοκυττάρων που ιδρύεται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και τους Ευρωσυμβούλους.
 
Η πρώτη τράπεζα βλαστοκυττάρων, που ήδη λειτουργεί στην Ελλάδα, η Stem-Health Hellas, θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας στη Ρουμάνικη εταιρία.

Το εργαστήριο της εταιρίας θα εγκατασταθεί εντός του διαγνωστικού κέντρου της Centrul Medical Unirea στο Βουκουρέστι.

Η Stem-Health Unirea θα προσφέρει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας στην επεξεργασία και φύλαξη βλαστοκυττάρων, καθώς αξιοποιεί την τεχνολογία και τεχνογνωσία μιας από τις πιο έμπειρες Αμερικανικές Τράπεζες βλαστοκυττάρων, τη New England Cord Blood Bank (ΝΕCBB) που εδρεύει στην Βοστόνη.

Αμεσος στόχος της Stem-Health Unirea S.A. είναι να διαπιστευθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό FACT-Netcord. Η Stem-Health Unirea S.A. αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία στις αρχές του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v