Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Έργο 2,8 εκ. ευρώ στο Αζερμπαϊτζάν

Η Ευρωσύμβουλοι διεισδύει σε νέες αγορές του εξωτερικού, με την κατακύρωση ενός ακόμη έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύψους € 2,8 εκατ. Το έργο αφορά στην αναδιοργάνωση του υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν.

Ευρωσύμβουλοι: Έργο 2,8 εκ. ευρώ στο Αζερμπαϊτζάν
Η Ευρωσύμβουλοι διεισδύει σε νέες αγορές του εξωτερικού, με την κατακύρωση ενός ακόμη έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύψους 2,8 εκατ. ευρώ. 

Το έργο αφορά στην αναδιοργάνωση του υπουργείου Οικονομίας του Αζερμπαϊτζάν για τη βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και τη μείωση της εξάρτησης της οικονομίας της από τον πετρελαϊκό τομέα.

Ειδικότερα, η Ευρωσύμβουλοι, ως επικεφαλής διεθνούς κοινοπραξίας, θα παρέχει τεχνική βοήθεια όχι μόνο για τον εκσυγχρονισμό του υπουργείου αλλά και για την ενίσχυση των περιφερειακών διευθύνσεών του, προκειμένου να εξελιχθούν σε σημαντικούς φορείς χάραξης οικονομικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων, προβλέπονται η ανάλυση των επιπτώσεων της εξάρτησης της εγχώριας οικονομίας από το πετρέλαιο, η συμμετοχή στον οικονομικό στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη νέων τοµέων οικονοµικής δραστηριότητας και η προετοιμασία της μελλοντικής συμμετοχής της χώρας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ).

Το έργο που έχει διάρκεια 2 έτη αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v