ΓΕΒΚΑ: Συμφωνία με αντιπρόσωπο γερμανικού ομίλου

Τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία Σπυρός Μπακέλλας, την αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Ελλάδα του κορυφαίου Γερμανικού Οίκου Gestra GmbH, ανακοίνωσε προς το Χ.Α. η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διακίνηση των προϊόντων της εταιρίας μέσω του δικτύου της ΓΕΒΚΑ.

ΓΕΒΚΑ: Συμφωνία με αντιπρόσωπο γερμανικού ομίλου
Τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία Σπυρός Μπακέλλας, την αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Ελλάδα του κορυφαίου Γερμανικού Οίκου Gestra GmbH, ανακοίνωσε προς το Χ.Α. η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο oίκος Gestra GmbH εξειδικεύεται στην παραγωγή ατμοπαγίδων, βαλβίδων και γενικότερα ηλεκτρονικού εξοπλισμού για δίκτυα ατμού για διάφορους τομείς όπως ο βιομηχανικός και ο ενεργειακός.

Η συμφωνία αφορά αφενός την διακίνηση των προϊόντων αυτών μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρίας και αφετέρου την αποκλειστική διάθεση τους στην Βόρειο Ελλάδα μέσω της εταιρείας του Ομίλου Γενική εμπορίου Βορείου Ελλάδος.

Έτσι, μετά την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διάθεσης στην Ελλάδα των προϊόντων των διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων KSB και Viking, η νέα αυτή συνεργασία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας, ”ανοίγει καινούργιους ορίζοντες και προοπτικές πωλήσεων για την εταιρία μας ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v