Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Ανανέωση συνεργασίας με την Sportingbet

Η εταιρία Centric ανακοινώνει ότι προχώρησε στην επέκταση της μέχρι σήμερα συνεργασίας της με την Sportingbet PLC.

Centric: Ανανέωση συνεργασίας με την Sportingbet
Η εταιρία Centric ανακοινώνει ότι προχώρησε στην επέκταση της μέχρι σήμερα συνεργασίας της με την Sportingbet PLC.

Aναλυτικότερα, η εταιρία Centric ανακοινώνει ότι με γνώμονα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού με στόχο την επέκταση των επενδύσεων της στον τομέα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, εξακολουθεί να προσανατολίζεται στη διεύρυνση της γκάμας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και στη γεωγραφική επέκταση στην Κεντροανατολική Ευρώπη μέσω των θυγατρικών της εταιριών.

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πορείας στον τομέα των επενδύσεων στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας (Online Entertainment), η θυγατρική κατά 100% εταιρεία SEE Sports Limited προχώρησε στην επέκταση της μέχρι σήμερα συνεργασίας της με την Sportingbet PLC, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής διαδικτυακής ψυχαγωγίας παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η SEE Sports Limited απέκτησε το δικαίωμα εκμετάλλευσης του δικτυακού τόπου της Sportingbet για την παροχή των υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας σε 10 συνολικά γλώσσες Βαλκανικών χωρών και χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, στις οποίες πέραν των ελληνικών ενεργοποιούνται άμεσα η Κροατία και η Σλοβενία ενώ σταδιακά περιλαμβάνεται και η δραστηριοποίηση στην αγορά των υπηρεσιών της Sportingbet με τη δημιουργία νέων δικτυακών τόπων στις γλώσσες της Ρουμανίας, Σερβίας, Βοσνίας, Μαυροβουνίου, Σλοβακίας, Αλβανίας και ΠΓΔΜ δεδομένων των συνθηκών στην αγορά.

Ενόψει της αναδιάρθρωσης του Ομίλου Centric για την ένταξη των δραστηριοτήτων του τομέα διαδικτυακής ψυχαγωγίας, ιδρύθηκε η ECN HOLDING LTD με έδρα τη Μάλτα, στην οποία η CENTRIC συμμετέχει κατά 51%.

Στη νέα αυτή θυγατρική υπεγράφη συμφωνία με την Sportingbet PLC αντίστοιχη με αυτή της SEE SPORTS Limited με στόχο την επέκταση της συνεργασίας των δυο εταιρειών για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας μέσω του δικτυακού τόπου VistaBet.com στις ίδιες ως άνω γλώσσες.

Χαρακτηριστικά για την σημαντική αυτή συμφωνία υπάρχει ειδική αναφορά στις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της Sportingbet PLC, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σήμερα και είναι διαθέσιμες στην εταιρική ιστοσελίδα (www.sportingbetplc.com) και επισημαίνει τα ακόλουθα:
 
"Τέλος, τον Οκτώβριο του 2008 ο Όμιλος υπέγραψε σημαντική συμφωνία για την επέκταση των δραστηριοτήτων με τoν συνεργάτη του στην Ελληνική γλώσσα. Η συνεργασία αυτή έχει αναδείξει τη δραστηριότητα της Sportingbet στην Ελληνική γλώσσα ως τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά. Η νέα συμφωνία παρέχει τη δυνατότητα στον συνεργάτη να παρέχει τις υπηρεσίες του sportingbet.com αλλά και του προϊόντος vistabet.com τόσο στην Ελληνική γλώσσα όσο και στις γλώσσες της Ρουμανίας, Κροατίας, Σλοβενίας καθώς και άλλων γλωσσών της Βαλκανικής. Με γνώμονα την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του Ελληνικού δικτυακού τόπου, η επέκταση της συμφωνίας αυτής αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα ανάπτυξης μεσοπρόθεσμα ενισχύοντας ταυτόχρονα τη γεωγραφική επέκταση του Ομίλου".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v